PropoGrip OMNIMUN, un produs inovator pentru sustinerea echilibrului sistemului imunitar

Incepand cu luna septembrie 2020, gama PROPOGRIP s-a extins prin adaugarea in portofoliul Hyllan Pharma a produsului PropoGrip OMNIMUN, un produs imunostimulator de noua generatie, cu o formula complexa si originala pe piata farmaceutica din Romania.

PropoGrip OMNIMUN imbina proprietatile imunostimulatoare dovedite clinic ale complexului activ brevetat Wellmune® (1,3/1,6 beta-glucan), cu forma cea mai concentrata de propolis (tinctura de propolis 30%), Zinc si Seleniu din surse bioactive si doi antioxidanti puternici: Vitamina C si Vitamina B2, pentru potentarea actiunii de sustinere a sistemului imunitar si a efectului antiinflamator.

*Wellmune® este o marca inregistrata a Kerry Group, Marea Britanie. Pentru mai multe informatii in legatura cu ingredientul Wellmune®, accesati site-ul www.wellmune.com

Acest produs inovator si complex a fost realizat de expertii Hyllan Pharma drept o solutie pentru imbunatatirea functionarii sistemului imunitar, in contextul epidemiologic actual, pe care sa o folosim in primul rand noi, specialistii Hyllan Pharma, familiile noastre, medicii si farmacistii cu care colaboram si, nu in ultimul rand, pacientii si consumatorii nostri.

Datorita principiilor sale active, PropoGrip OMNIMUN este eficient atat in scop preventiv, pentru intarirea sistemului de aparare al organismului si reducerea incidentei racelilor si a gripei, cat si in fazele acute, pentru diminuarea inflamatiei cailor respiratorii superioare, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor, in fazele acute, favorizand eliminarea mai rapida a virusului din organism.

Astfel, formula complexa, ingredientele premium, cu efecte studiate si in concentratii optime, fac din produsul PropoGrip OMNIMUN o alegere corecta, informata si eficienta pentru echilibrul sistemului imunitar.

Scroll to Top