Hyllan Pharma si Refflor Bebe la “Conferinta Nationala de Pediatrie – 6-9 aprilie 2022”

In perioada 6-9 aprilie 2022 Compania Hyllan Pharma a lansat produsul Refflor Bebe in cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie – editia 2022.

Lucrarea stiintifica “Probioticele si vitamina D – efectele benefice semnificative asupra sanatatii din primele zile de viata extrauterine” a fost sustinuta de catre Prof. Dr. Dumitru Matei, Doctor in Stiinte Medicale, Sef Clinica Pediatrie din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din Bucuresti.

Evenimentul a reunit in format fizic si online peste 1200 de medici pe specialitatile pediatrie si medicina de familie cu competente in pediatrie.

La standul Hyllan Pharma medicii au avut ocazia sa dezvolte a discutii despre beneficiile si studiile stiintifice care sustin eficacitatea produsului Refflor Bebe.

Refflor Bebe este cel mai nou produs lansat de catre Compania Hyllan Pharma si poate fi administrat inca din primele zile de viata extrauterina cu actiune directa in colicii sugarilor, sustinerea dezvoltarii sistemului osos si sustinerea sistemului imunitar.

Mai multe detalii despre Refflor Bebe pe https://www.refflor.ro/produs/refflor-bebe/

Scroll to Top